4.7.09

Ingin Mengumpul Lebih Banyak Lagi...

Photobucket

Salam hujung minggu..terluang masa pulak rasanya hari ni, tak kemaner pun hari nie, pagi my laling mancing dr jam 630am-11am..balik dia rest kejap pastu kol 1pm kuar jap ader sedara panggil makan, senangla hati sebab takyah menanak hari nie, kebetulan malam nie pun K'Maria ajak dinner umah dia ..makan lagi..selamat beras hari ni..heheheheh..lagipun saya memang berat tulang kalu hari minggu, memang malas nak masak, kalu dulu2 sabtu ahad memang tak lekat kat umah, so makan luarlah jawabnya, tp biler semua kk dah jelajah, busan pun yer, nak panjat mall..errrr asyik2 yg tu jer mcm muak dahhhh..so sekarang hari minggu banyak dok umah..lepak2 kami 3 beranak ni, tengok movie takpon tidoooooo..

Tp hari ni syok jugak sebab dapat free gift..sebabnyer saya punya sales tupperware bulan nie, start 1 July cecah rm850++..so dapatlah yg color ijau tu (1set), memang dah jadi idaman tu yg promote abis2 tu..hehhehe..tok pembeli2 tupperware tegar, tq bebanyak kerana memudahkan kijer saya..nanti next month bolehla beli lagi ya..

Biler citer pasal tupperware, saya memang pengumpul tupperware, rasanya saya start dr hujung taun lepas, bermula ngan jadi dealer biaser, saya berjaya mengumpulkan 2 org bawah saya yg membolehkan saya mendapat less 25%..mula2 berjinak ngan tupperware, niatnya hanya tok sendiri guna..tp lama2 saya berusaha memprotome tupperware ni kat member2 , dengan potongan 25% (tak ambik untung ponggg)...sebab saya berniat nak dapatkan samaada Level 1 sekurangnya atau level 2 tu bonus pada saya..alhamdullilah akhirnya tercapai gak hajat saya..Sonok wehhhh!!

Saya rasa offer x ni ok gak..hot item kali ni adalah Rectangular Water Container, 5pc dapat saya jual, lepas sale dapat rm66.00 = 8.7 liter (ni harga Sabah arrrr)..so kepada sesiapa yg berminat utk menjadi dealer atau ingin membeli Tuperware dengan diskaun 25% boleh hubungi saya ain-0128895443 (ni dah tanda promote dah ni..jgn marah arrr)

4 comments:

:: ishamsuria :: said...

mana free gift gift tanda minta maaf ngan aku weh? hehehe

Ainazli said...

weiii aku pon tak perasan free gift ko, ari tu kan kelam kabut laling ku tak berbagi lagipun dia ingat yg ku aku punya..soriiiii arrrr nanti next time jumper aku kasi ko!

:: ishamsuria :: said...

cantekkk.. ade rupanya. ingatkan gurau2 aje. tq arrr.. xpe pasni mkn2 umah ko kan? weeeeeee

Ainazli said...

ok bah..aku nak wak gak tp tengok timing..ko ko nak makan nasi kerabu meh la sabtu ni..hehehe