15.7.09

Dah jawab dah Cekguuuu

Nak setelkan tag isma nie, memandangkan sekarang takder wak aper..banyakla takder wak per..kain bertimbun, tak berlipat pong lagi..hehhehe..nasib baik ko tak soh tepek gambar gamban!!

1. Bila kali terakhir anda cuci toilet?
Baru 3 hari lepas, sebabnyer kalu bukan aku yg cuci, naik kulat ijaula jawabnya..

2. Pencuci apa yang anda guna?
Semua aku belasah, abis yg tu aku aku belasah yg lain dulu, nasib baik jer pencuci pinggan lom pernah jd mangsa.

3. Dalam 1 minggu berapa kali anda mop lantai?
Batang mop baru jer patah 2 hari lepas..so pk sendirilah betapa rajinnyer aku mop sampai patah2 mop dibuatnyer..huhuhuh

4. Apa tugasan anda sebelum menjelang malam?
Siram pokok munga..bunyi mcm sirim tok sekebun..heheee..sambil siapkan makan malam sementara tunggu si kecik balik dr taman..makan b4 6pm

5. Apa menu hidangan makan malam anda yang paling simple?
Goreng telor + kicap..boleh??..yeker paling simple..atau.....?????? (ko pklah sendiri)

6. Minuman yang anda buat setiap pagi?
Nes 3 in 1 @ teh o tok my laling..aku minum lebihan dia jer..

7. Sebelum tidur apa yang anda lakukan?
Setelkan kat dapur, kalu my laling nak bawak bekal esok, prepare bahan2..make sure pintu, kipas, lampu bertutup..n then..bolehla boleh tito ngan aman n damai..peace yooooo


3 comments:

:: ishamsuria :: said...

okeh 4 bintang setengah aku kasik ko. klu ko terer sila jwb tag yg aku jwb dr moi tu!! sila2...

Ainazli said...

cehhhhh..dah ebih ni..soklan ko tak mencabar minda langsung..ok nanti aku jawab..kacang jer tu.-ayat poyoooo gitu..huhh

mama Tiara said...

He he rajinnya akak mop lantai..dah ganti baru ka?