14.7.09

Dah Basi Ker??



Geder2 ni dah lama pun, rasanya dah 2 minggu berlalu, tp hari nie baru saya berkesempatan nak update..heheheh..punyalah malas, tambah2 lagi kebuntuan idea nak2 lagi line broadband nie, lembap, lempus jd semua tu menambah2kan lagi rasa malas yg sedia ader..Dalam geder2 ni sempatlah bertemu muka ngan Risma n Kak Zana secara live kat umah K'Maria..Sempat lagi tu mintak Risma bawakkan foundant instant (1kg-rm15), tp sekarang masih dok dalam tapauware, tak tahu biler nak jadi bunga2..hehhehe..tunggu nak datang mood alamaknya berkulat dulula fondant tu gamaknya..huhuhuhuhu..pasti2 lepas nie akan ku canai jugak..tungguuuuu...

Nak citer masa makan2 tu, ader lak gulai ikan talang+nenas, memang dah lama tak makan, nak2 kat umah nie, lauk tu memang tak laku la..dapat kat umah K' Maria memang tak segan dah, siap dapat tapau lagi..hehhehe..senang hati betol, sampai jer umah, malam tu jugak tu ratah2..

Yang paling best dapat hadiah besday dr K, Maria, mangkuk boh lauk pauk..suka-suka!!bolehla saya menambah koleksi yg sedia ader, senang kalu nak geder2 bekas dah ader..huhuhuhu..kak, tq arrrr..tima kasih daun keladi, esok2 bagilah lagi..heheheehhe..





3 comments:

:: ishamsuria :: said...

xpe2, janji ko update! wooo dpt mangkuk ye.. ha konpem next time umah ko!! larikkkk

salamdariborneo said...

haa,macam isma cakap....next time umah ain.cabuttttttttttt

Ainazli said...

maila, i punya umah sentiaser terbuka tok ouls la..tp tang nak wak kenduri kendara tu, kena cari masa yg sesuai, tau2 la laki ku tu giler mancing, jadi masa tak nentu biler dia ader umah..nantilah sampai seru i jemput la ya..hehehhehe..saper setuju pasni umah halen pulak, pas umah halen, lalu umah isma, jd isma dulu,kendian baru aku..hehheheehhe..cabutttttttttt