20.10.09

Jom Heboh2 Kat Karambunai Lagoon

Perkembangan terkini Jom Heboh2..setakat ni 7 family sudah memberi persetujuan untuk turut sama dan kemungkinan akan ada lagi yg akan menyusul esok!! Kepada sesiapa yg masih berminat utk turut serta, anda dialu2kan dan confirmkan secepat yg mungkin sebelum jam 4 petang esok, untuk memudahkan kerja ajk makanan (PN. Halen)

  1. Pn. Ain
  2. Pn. Maria
  3. Pn. Halen
  4. Pn. Seri
  5. Pn. Azah
  6. Pn. Zura (Kawan ain)
  7. Kawan Maria
Selepas kata sepakat diambil kira, antara menunya adalah
  • Bakso (Maria + Halen)
  • Nasi Lemak ( Ain)
  • Laksa Johor (Zura)
  • Desert (Seri)
  • Nasi Puteh (K' Azah)
P/S : Di galakan utuk terus memberi respon melalui hpone yg tertera dibawah untuk mengelakkan sebarang kesulitan (celcom line problem)

Salam..buletin tengahari..melaporkan bagi pihak member2 blog,..sukacita dimaklumkan yg kami blogger Sabah ingin mengajak anda/member2 yg mempunyai waktu terluang untuk menyertai aktiviti beramah mesra sambil bersantai..terbuka kepada semua yg berminat, tak kira blogger ataupun bukan blogger, bekas blogger pun jgn malu2 ahhhh..

  • Tempat : Karambunai Lagoon, Sabah
  • Tarikh : 25hb Oktober 2009
  • Bayaran : Rrm10 bagi dewasa (kanak2 7 tahun keatas 1/2 harga)
  • Masa : 09.00am - (tertakluk keadaan)
  • Menu : BBQ (Kambing, ayam, udang- tong2 bayar) + pot luck sendiri bawak
  • Aktiviti : Beramah mesra + cit cat + makan + mandi manda + kepada pihak suami yg nak memancing dialu2 kan membawa joran masing2 untuk mengelakkan kebusanan menunggu kaum hawa berborak...huhuhuh..huhuhu!!
Sekian, saya melaporkan, segala cadangan aktiviti atau sebarang pertanyaan boleh diajukan kepada saya ain -0128895443, tarikh tutup pengesahan kehadiran, adalah 23hb, untuk mengelakkan segala kesulitan..kerjasama anada amat kami hargai!!

p/s : perjumpaan ini bukan kepada blogger semata2 ya, kepada blogger2 yg lain yg ingin membawa kaum kerabat juga dialukan..perjumpaan blogger yg sebenarnya akan diberitahu kemudian setelah mengambil kira ahli n mencari tarikh yg sesuai bagi menghimpunkan blogger Di Sabah

5 comments:

~~zAnAfAhMi~~ said...

Salam...

Ain, mcmna nk ckp ye...hari tu dah janji nak pegi tp husband akak ni last minute dia ada program pulak. Dah la sabtu tu sekolah. Lepas tu, besar kemungkinan sedara nak dtg.

Kalau akak bgtau last minute boleh tak? Maksudnya....ptg sabtu tu ke?

halen said...

uishhh.. bila masa aku dilantik jd ajk makanan nih. pandai2 je ko eh.. :p

Noorhodza said...

Wahhh best nye dia org... ada makan2 ye... nak ikutttttt!!!! heheh mcm ler dekat sgt kan...

Ada sapa2 nak sponsor tiket kapalterbang tak? heheheeh

Ainazli said...

kak nor, jom, dialau2 kan, mcm2 makanan ader, tang nak sponsor tu yg parah sikit tuuuuuuuuuu..hehehehehe

Ainazli said...

k,zana-ohhh takpe takder canla nak jumper, next time pastikan jgn ketinggalan ya..heheheheeh!!