5.10.09

Hapi Besday Uyieeeee!!


Post bersama hadiah2..tq uncle..auntie!!

Masa tok merasmikan..


Besday Girl


Hapi Besday to U..Kita potong ya Dik


Beratur2 nak tiup lilin dah nie!!


Aper lagi Put3 oiiii


Antara Menunya..satay lom sempat nak snap!!


Gantung, tiup lilin semua mama yg buat!!

Sekitar majlis besday Put3 semalam,sebetolnya 1hb lepas, tp memandangkan besday dia jatuh ari kijer jd terpaksalah ditunda ke hari minggu..alhamdulllilah majlis berjalan seperti yg dirancang walaupun tuan rumah agak kalut sikit, melayan tetamu yg tak putus..apapun terima kasih kepada teman2 n geng2 blogger yg sudi datang, dan terima kasih jugak tok hadiah n duit raya..

Memang dah lama saya tunggu majlis ni, memang saya yg teruja lebih, dari sekecik2 hal, sampai ke hal2 yg melibatkan menu semuanya saya yg buat n plan, my laling cumer goyang kaki n hantarkan kemana saya nak pergi(cr barang)..kata my laling, ni bukan majlis anak dah, nampak macam majlis mak pulak..hehhehehe..oklah tuuuuuuu..biler diangan2 nak jugak nanti biler besday dia nak buat tema..kanak2 pakai color yg sama..cehhhhh..taun depan tak kot, kata my laling, tahun depan wak kat nursery jer, lagi meriah, ramai lagi kawan2 seangkatannya..sebetolnya dia tak ramai kawan pun, yg ader anak2 opis mate my laling n anak2 geng blogger, tu pun beraper kerat jer..rata2 anak sorang 2 jer..jannah jerla yg ramai sikit 4 hehehheheh..apapun tok anak2 terima kasih datang memeriahkan majlis..

Tahun ni, kiranya besday put3 +open house kecil2lan, panggil yg maner rapat2 jer..kecil2lan pun sampai kol 5pm gakla baru boleh tutup pintu..oklah la tu dr taun lepas, bawak ke malam..Antara menu yg sempat saya sediakan nasi ujan panas, beserta kari, ayam pedas n acar..bihun sikit tok budak2 n satay import dr Keningau..(sengaja saya memaksa Janna buatkan saya satay, dgn niat nanti dia nak taknak kena jugak datang majlis ni..huhuhuhu- apapun tima kasih jugak kak sebab tolong2 kita kat dapur hari tu ya!!..tak ketinggalan kek besday Put3 pun saya bikin sendiri ( Kek Black Forest + ngan Cheese Kek)..mula2 tu kunonnya nak buat kek yg ader gambar kartun, mikey mouse n dah siap wak pola pun,(mcmla confident nak buat..huhuuhuu.. n Put3 bukan main sonok lagi , katanya "hebatla mama ni"tp memandang masa yg kesuntukan n banyak lagi benda yg saya nak buat , mikey saya tukar ke kek yg tak yah deco2, cumer perlu campak strabery dah..siappppppp..dia mula start mengeluh "alaaaa mama ni..kan dah janji...bla..bla...(start dia membebel sorang2..) next time mama buat lain ya

Oklah tok Put3 mama..hapi besday, ingat aper yg mama selalu ckp kat adik ya!! n lastly semoga adik success dalam hidup, dunia n akhirat..

P/S: tq jugak tok adik beradik, anak2 buah, ipar duai n My mil yg tak luper kal masa besday put3..sampaikan dia jd org penting hari tu!! selang 10 minit tepon tak henti2!!

9 comments:

ain said...

happy belated bday utk pu3. semoga jd anak yg solehah dn harapan ibu dn ayah!!!

Ainazli said...

amin2..mudah2han..begitulah jugak ngan harapan kami ni..

IMCurtain said...

Salam semua,

Kami ingin mengajak anda menyertai komuniti blogger dari serata tanahair untuk mempromosikan blog anda di laman web kami. Click pada butang 'Tutorial' untuk mengetahui cara menggunakannya. Pendaftaran adalah PERCUMA!

Daftar sekarang: Blog Malaysia [Blogger's Meeting Point]

Malaysia Boleh!

~~zAnAfAhMi~~ said...

happy birthday put3....sorry makcik zana tak dpt dtg hari tu, terkilan gak sb selepas aina sms, mmg teringin nak pegi....tp tu la...cik abe kita tu pulak merancang dgn kwn2 dia nak mkn2 kat rmh......

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

nonie...mekacih sbb sudi jemput kami and jugak order satay..
suka sangat jumpe nonie...cik abe ai pon suker...ehehe..

utk puteri selamat ulang tahun yg ke-3, sori la acik janna tok dan nok wi adioh spesel...

nonie..cik abe ambo berehi benar la nga ciskek awok tu...balik rumoh,dio tok perasae ciskek tu awok bubuh dale bekah tupperware,jadi gak puah la dio cari dok mano la ciskek tuh...nok makae nih,hahaha..esokkae baru dio perasae ciskek tuh....dio ingat ambo susuk doh ciskek tu...hahaha...
cepat la mari keningau deh!

Suryana said...

happy 3rd birthday puteri.. bila lah auntie dpt jupe n kis2 puteri ye. canner nk anta hadiah nih hehe..

Ainazli said...

kak janna- takpo2 nanti kami g keningau kami tuntut hadioh dehhhh..siap sediola..

lawok weh cik abe demo..kim sale ko dia..malu2 dia hari tuhahhaha..baru tahu penangan ciskek kawe..bagi2 la deh ciskek ambo wi sikit jah tu...

Keningau tunggu akan ambo sapa jugok nanti!!

Ainazli said...

k,zana-tq bagi pihak put3, tulah memang takder rezeki nak jumper, takpe..pintu umah ni terbuka biler2 masa jer..datang jak!

Ainazli said...

k, soy- tulah kan rasanya last kita jumper put3 lom setahun lagi..insyaallah nanti kami cari masa jumper semua geng kg atap