19.10.09

Dia mesti suka cam kerang busukkkkkkk

Hadiah tok my laling sempena besday dia 13hb yg lepas, setelah diservey2 sendiri, macam otai pulak pompuan kuar masuk kedai pancing, hehehehhee..wahal tengok 1 brg tu jer.. tempat letak joran ni yg paling sesuai tok dia, dah lama saya dok aim nak belikan ni , tp dia sibok nak buat sendiri, lagi murah n jimat katanya, tp dah berkurun tak buat2 jugak, alasannya takder gergaji, kalu nak kenakan dia, hadiahkan jer gergaji kasi tengok buat ker tak!! barulah terkejut beruk nanti..confirm la ngan gergaji, gergaji tersadai kat dinding..Dia tak tahu ni, saya belikan dia benda ni, sebelum dia g kusus ahad lepas, dia asyik dok tanya, mener hadiah tok dia lom dapat2 lagi ni..gelak jer duluu...tungguuuuuuuuu..!!harap2 nati put3 tak pecah lubang la, bukan leh harap tu, biler bapaknya tepon semua nak bagitahu..saya dah siap sedia letak di depan muka pintu, biar dia masuk2 umah, terus nampak benda tu, dah boleh bayang dah, senyuman ala kerang busuk dia tu..janji dia suka, saya pun lagiiiiiiiiiiiii suka!!

Memang "berukband" betolla, dah berjam2 upload gambar tak kuar aper pun..tensi betol ni, nanti2 latry upload lagi n lagi..

7 comments:

~~zAnAfAhMi~~ said...

Happy Birthday utk hubby ain....
dia suka memancing ye? boleh la dtg rmh kita, belakang tu laut, ramai org memancing.

err....internet problem ek? guna celcom 3G ke?

halen said...

mana kerang busuk tu nk tgk.. :p

ain said...

h belated bday utk hubby ain!!! pas ni lg semangat lah hb ain nk gi mancing!!!hehehe

akak pernah hadiahkan hubby screwdriver drill sbb sian tengok dia guna manual!!!

Ainazli said...

k-zana-minat gilos2..dah takleh nak halang2 lagi dah, datang time gian dia nak mancing, panas2 pun rembat lagi..nanti soh dia servey jalan sana pulak!!

yup guna berukband tu yg dah problem line 2 minggu dah rasanya..rasa nak campak jer!!heheheh..

Ainazli said...

Halen-tulah kerang busuk tu takboh kuar2 pulak, aku jer dok sengih sendiri ni..hampeh betol, memang ader yg ader buang ni!!

Ainazli said...

Halen-tulah kerang busuk tu takboh kuar2 pulak, aku jer dok sengih sendiri ni..hampeh betol, memang ader yg ader buang ni!!

Ainazli said...

k'ain-tq2..semangat nak mancing ok lagi, takut kang biler ader benda alah tu, lagi semmangat dia nak tambah beli joran nak penuhkan..yg tu memnag hampeh!!

beli kak, jgn tak beli!!huhuhu