7.2.11

HaSue Giveway:'Saya telah melahirkan bayi 2010'

Hasue punya GA..nak join ahhhhh!!!


Syarat-syaratnya senang jer:

Anda telah melahirkan bayi tahun 2010> 1.1.2010-31/12/2010

Buat entri bertajuk > HaSue Giveaway:'Saya telah melahirkan bayi 2010'
Copy n paste banner kat atas tu ..link kan entri anda ke blog ini

Gambar bayi anda(tak kisah la gambar masa baru lahir atau yg terkini,nak letak lebih dari 1 pun boleh) >cerita la sikit nama bayi,tarikh lahir dan perkembangan terbaru bayi anda secara ringkas..
Tinggalkan link entri anda di ruangan komen entri ini yer..agar senang saya nak jejak entri tersebut..
Tarikh tutup penyertaan adalah pada 15 Februari 2011 jam 11.59pm

Sempat lagi ni..dengan sukanya kita join ini GA..TQ Hasue

Salam 1 Malaysia buat semua, terutama utk kaum ibu..1st time nih nak menyertai GA seperti ni, pastinya keterujaan tu melimpah2, tq to tuan rumah yg membuka peluang sepeRti ni, bukan semata2 kerana GA tp apa yg paling penting persahabatan selepas GA..sekadar suka2, kalah menang adat, tp kalau menang alhamdullilah itu satu bonus la kan??? hihihihi...sapa yg takmoh menang, dapat pulak bekas buat kek..perggghhh kalu dapat ni syiokkkk betollll..ngeh..ngeh..

Seperti entry tuan rumah..copy n paste banner - (sudah) ..sekarang nak kejar tarikh tutup jer..bersemangat ni..

Ok kita kembali pada GA ..Alhamdullilah, syukur setelah lebih 4 tahun menungu, diberi peluang sekali lagi merasai nikmatnya menjadi seorang ibu kepada seorang bayi lelaki...9 bln menanti utk bersua muka, akhirnya tanggal 13hb 8 2010, lahir seorang bidadara dr syurga, MUHAMMAD AMSYAR dalam keadaan yg cukup sempurna sifatnya seberat 3.8kg, di Hosp. Likas Kota Kinabalu Sabah...

Muhammad Amsyar yg bermaksud Yg Cergas, seperti maksudnya..begitulah org..cergas sungguh, nak2 kalu menangis, adoiiii tak larat, seorang anak yg manja, mungkin terlebih manja, kini sudah pun 5bln++, bulan ke3 sudah boleh merangkak, masuk bln 5 dah mengangkat dada, skrg dalam aksi tok merangkak, aksi jer lebih tp tak merangkak setapak pun lagi..hihihi..sudah semakin nakal, menangis takyah ckpla dia memang juara..

Skrg dia dah pandai terkekek2..kalu kakaknya buat lawak dialah yg tersengeh cam kerang busyuk..betol kata org bila penat, pandanglah muka anak, pasti semua kepenatan n masalah boleh hilang..sememangnya saya beruntung dapat menguruskan dia sepenuh masa, berpeluang melihat dia membesar di depan mata..rasanya mendengar dia menuturkan perkataan mama utk pertama kali adalah saat yg cukup terindah bg saya.

Moh kita layan gambar Amsyar...utk amsyar..semoga menjadi anak yg cemerlang dunia n akhirat..

p/s gambar tak banyak..ambik yg maner ader dlm laptop jak..hhihihi..



5 comments:

HaSue said...

assalamualaikum...comelnya dak kecik tu..pakai towel lagik nak keringkan rambut pas mandi je lagaknya hihi..kuat nangis ekkk??bongsu katekan..bongsu buat masa ni laa kan..hehe.
Mekasih ye sudi join GA nih..semoga berjaya.. =)

p/s:jangan lupa letak link entri GA yg ain sertai ni ke entri GA tu yer..boleh rujuk kawan2 yg lain buat camne(kat bahagian komen entri)..sebab senang nak refer balik n buat senarai peserta yg join nanti..tq

umi_e said...

Salam...

Alhamdulillah... tak lama lagi dia bolehlah berjalan :)

*kalau ada anak bulu lahir tahun 2010 boleh join GA ni ke :P (Sekarang ni yang baru cuma anak bulu je)

Ainazli said...

hasue-done- hehe..bongsu buat 3/4 tahun nih..hihiihi

Ainazli said...

umi e..kalu tok kucing confirmlah k umi menang..hehe

Lulu caldina said...

semoga terpilih memenangi loyang tu..ngee