5.5.09

Photobucket

OOOOOO..pelik ngan n3 kali nie..hahahha..saya tahu aper dalam kepala otak korang..nie bukan kes buang tebiat ya..tp kerana keterujaan tengok blog2 member2 semua dok post kan gambor2 hasil air tangan korang,takleh jadi nie..nak jugak saya tepek kat sini..air tangan saya sendiri..to Halen n K'maria.."saya boleh" (hanya korang jer yg mengerti..hahahhah).

Hasil pancingan my laling kemarin2 lepas, puah dok pk nak masak aper..kari?? saya paling tak suka masak beriaya time hari kijer biaser..sebabnya takder org nak makan beriaya, lainla kalu hari cuti, 2,3 x makan n bertambah2...hahahhaha..jd memandangkan my laling suka sop, maka saya buatkan tok dia sop ikan merah..tarraaaa..resepi jgn nak ngada2 korang lebih terror dr saya..hohohhhoho

5 comments:

halen said...

waaa..nmpk sedap la sup ikan merah ko tue.. nnt ble la pi test nih keh keh keh.. :p

:: ishamsuria :: said...

nak jugak bley??? ;)

ain said...

pehh..sedap ni!

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

ish....sup ikan merah...beh nyer..terliur..terliur...

Ainazli said...

Semua sex..heheheheh..yelah korang tu, tp ok gak lagi semangat aku nak mengupdatekan aku punya masakan,jgn nanti korang muak lak ya..sedap ker? entah biaser jer tu, korang lagi teror dr saya..hanya my laling ku jer yg tahu sedap ker tak..hahhahha..kepada yg nak merasa sendiri, kaling2 me, ya cam biaser (halen la tu)..berez takdop hal, akan ku buatkan..hohohoho..