17.4.09

Geder2 kat Kedai Kopi Pakdin

Hahahahahhaha..nie saya copy paste n3 kat blog Halen, tp dah mintak izin dah, sebab dah ader yg sukarelawan nak tulis pasal geder2 nie kan, jd saya pun ambik kesempatan la..hehehe Halen jgn marah ya..


ahaaa.. seperti di rancang mlm ni insyallah geng2 blogger zon sabah akan bergede-gede lg untuk kali kedua di kedai kopi pakdin. semua ni di plan secara spontan je oleh aku dan ain. hahaha.. ader jer erkkkk lepas tu paksa semua org dtg ahaks.. :p xde laaa aku mmg ikhlas menjemput semua org klu sudi dan berkelapangan la tiada paksaan pun kan kan ain. so kpd sesapa yg sudi sila la dtg yer. tmpt dan masa adalah seperti berikut :

masa : hari ini (jumaat) jam 8.00 mlm

lokasi dirancang : kedai kopi pakdin sebelah restoran sempelang area segama

bajet makan : sorang RM15.00 ikan ble pilih sendiri(kanak2 yg kecil free je sbb mak yg suapkan hehe). klu ader duit baki akan dipulangkan blk dun wory.. :)

agenda :

sesi berkenalan kpd sesiapa yg belum kenal la bg yg dah kenal tu ble la berkenalan lg hehe..

makan-makan dan minum-minum

borak-borak yg berfaedah dan tidak

sesi bergambar - al maklum la klu dah nama blogger tu mana ble dipisahkan dgn gambar kan nnt nk buat n3 xde gamba x syiok la hehe

xtvt tambahan main boling klu ramai yg nak join sebab mostly yg akan dtg ni ada anak kecil so tiada paksaan okeh

ni plak antara vvip yg akan hadir la:

datin seri maria menado(bzday gurl)

Toh Puan Seri Halena

datin ain tp bkn kembar ekin

puan seri isma bakal peserta af8

dato’ suriya klcc

datin farah mak yung (klu larat la sbb dia bawa bdk)

hopefully sesi bergede2 kali ni meriah la kan sbb ramai yg nak datang. jgn lupa arrr bw kamera nnt rugi x dpt nak ambil gambar skali jer dlm seumur idup ni tau ekekeke.

oh ya, harap korang dpt bg cadangan nak oder menu apa mlm ni sebab lain org lain seleranya kan. yg x penah pegi ble jgk bg suggestion. utk makluman kedai kopi pakdin ni menu utama ikan bakar mcm kat pasar pilipin tu yg lain-lain ble oder. mcm my fmly klu mkn sini slalu mkn ikan bakar, kangkung belacan dan telur dadar simple kan. so minta yer korang bg idea utk menu mlm ni.. okeh c ya tonite.. :)

3 comments:

ain said...

seronok kan dpt geder2.

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

wah...sini pon ada iklan jugak...sayang nyer mmg tak dapt nak join....jauh maa...nak wat cemaner....lenkali lah kalau waktu yg dirancangkan tu kena..okeh! selamat bergeder2.

Ainazli said...

to all..geder2 sonok sesangat, walaupun ahlinya org yg sama..memang layan la semua..kja lain kali kita plan lain pulak la..turun kk bagitahu , manalah tau kami ader masa leh la jumper kita2 nie..actually tu copy paste dr iklan si halen..heheh