17.6.09

Aku n Besday

''


Tak berkesempatan lagi nak update blog, baru pulang dr kg, n masih lagi dalam kepenatan menguruskan umah yg macam kapal pecah..apapun hari nie tetap berlaku,hepi besday tok diri sendiri..semoga Tuhan sentiasa merahmati kehidupan n rumahtangga saya..to my mum..tq bebanyak..Hanya Tuhan yg dapat membalas jasa anda n segala pengorbanan n susah payah selama membesarkan saya, akan saya kenang sampai akhir hayat..Tok kawan semua doakan semoga saya dipanjangkan umur utk terus melakukan yg terbaik..ami...amin..

9 comments:

umi_e said...

Happy birthday Ain!

Kak e doakan semoga sihat sejahtera sokmo :)

mummyseri said...

ain..
happy birhtday to U.didoakan pnjg umur, mura rezeki n bahagia wif en.hubby n puteri yer :)

ain said...

HAPPY BDAY AIN..semoga Allah sentiasa merahmati ain dunia akhirat!

Suhaiza Sa'at said...

ain wish besday utk ain? heheh

hepy belated besday ain... may Allah bless u and ur family always

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

happy birthday Ain....actually dah wish jugak dekat Facebook....hehehe...

halen said...

owhhh.. dh tuan rupanya membe aku yg sorang ni yer wahahaha. ader bw blk hadiah bzday x utk aku.. :p hehe.. ko punya bzday tp tanya hadiah utk aku ble ker.

apa2 pun hepy bzday utk ko semoga pjg umor dan murah rezki slalu yer. bla nk open table nih kekeke..

isma said...

Ain.. awat xlajak sampai abih bday ko je kg nun?? hehe. apapun Hepi Besday!!!

Ainazli said...

to umi, k'ain, seri n aiii..tq2 bebanyak..moga tuhan juga merahmati anda..amin

Ainazli said...

to halen n isma..
open table mestiiiii..tungguuuu..hadiah ko jgn risau, tetap ader..hehhehehe..tq ehhh..

isma..tulah kalu boleh lajak sambil ujung bulan ni pung best gak..hehehehe..