25.6.09

Seperti yg Dijanjikan

Photobucket
Pengantin Pompuan


Malam Akad Nikah


Tengah nunggu tok imam..wak suspen jer!!!


Menci betol tengok makcik sorang nie..serabainyerrrrr


Tengok tu pengapit..akulah tu..muka sememek jer..cam tak cukup makan jer kipas!!

Korang layan dulu gambar2 kat atas tu..sajer nak wak korang tertunggu2..lain2 gambar n story mori pasal majlis kawin my sil akan saya updatekan..sekarang takderlah mood utk citer segala bagai, nak layan si kecik nie tv..

7 comments:

ain said...

selamat pengantin baru utl SIL ain. tahniah!!!

umi_e said...

selamat pengantin baru semoga jodoh berkekalan hingga ke syurga :)

Ainazli said...

amin..amin.. bagi pihak pengantin...

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

ain..letak la gamba besar2 skit..baru la puas nak tgk..hehehe

Anayrus said...

ni kakak ajis eh. xder rupa ajis pun hehehe. tp anak dara dia mmh potostat muka ajis hahaha

Ainazli said...

janna..gambor besar nantila ya, tengah upload gambar, nanti akan tu tempek jugak itu gambar ya!!

Ainazli said...

to K'soy-yup kakak ajiz yg sulong, kira yg ke3 kawin selepas kami..ain hantu yg sulong dalam family dia..hahhaha..anak2 memang photostat muka dia..sebijik, perangai pun samer..layannnnnnnnn