11.12.09

Nikmatnya Diberi Kesempatan Menjadi Ibu Sekali lagi..

Masih dalam mood yg gumbira..akhirnya penantian utk mendapatkan seorang lagi cahaya mata dipermudahkan olehNYA..Syukur yg tak terhingga kerana masih diberi kesempatan utk merasai sekali lagi nikmat mejadi ibu.. setelah 3tahun menanti kehadiaran suara kecil..akhirnya dimakbulkan jua olehNya..

Memang tak sangka kali ni saya pregnant, period yg tak pernah tetap, buat saya relax tanpa berpk aper2..baru 6 hari lewat..sedangkan sebelom ni pernah 10 hari terbabas, tp takder aper pong..kali kelewatan kali ni, banyak benda yg saya rasa tak kena pada diri, perubahan lain dr bulan2 sebelomnya..cepat letih dr biasa, pening, n tempiasnya kat Big Bos yg asyik loya..dalam diam berharap kali ni biarlah mengena..hehheehhee

Untuk tidak memudaratkan keadaan setelah melihat banyak kebetulan yg sama cam org peknen, saya buat peknen test..tersengih sampai telinga, biler kuar 2 jalur..dah syok sendiri dah ni..petang pulak lagi sex my laling belikan peknen test n dia sendiri yg titikkan..kuar lagi 2 jalur masa tu barulah betol2 confirm n puashati..malam tu terus g klinik..alhamdullilah dalam mauk 6 minggu, lebih kurang sebulan lebihla..

Harap2 dalam keadaan yg masih "rapuh" ni, saya mampu bertahan kuat sampai 9 bulan 10 hari ngan selamatnya..keinginan lebih tok dapatkan anak lelaki, tp tak kisah , lelaki @ pompuan saya terima dengan rela hati, janji semuanya selamat dan sempurna..

16 comments:

azah said...

ain..tahniah..semoga selamat semuanya..

mummyseri said...

Salam ain..alhamdulillah n tahniah..yeyyy puteri ada adik nnt :)
da masuk geng la..hihihi da dua :)
so take care ye..

MAMASYAZA said...

wah..bestnya..good news....tahniah3x..jaga diri baik2

Ainazli said...

kak azah..tq mudah2an la ya.selamat semuanya sampai bersalin!!

Ainazli said...

Seri..hehehehe..tq..tak sabar nak tunggu kuar ni..bolehla geng nanti ya..

Ainazli said...

mamasya-tq atas nasihat, insayaallah n harap2 selamatla ya

CatlinaFly said...

tahniah....moga selamat segalanya amin..

Ainazli said...

cath-tima kasih..amin mudah2an ya!!

LOVE2COOK said...

Hi Ain!!! Wow, that's a great news ya!!! Congratz and wish U all the best! Take care of urself dearie! ;)

Ainazli said...

Love tq banyak2 atas nasihat..pastinya akan ain jaga elok2 kali ni..hehhehe

halen said...

syukur alhamdulillah..
aku org last ke yg tau nih. x lama lg ko bakal jd mak buyung la yer.
take care aaaa semoga impian menjadi kenyataan :)

Ainazli said...

hahahah..lambatttttt..tq2..takpe tahun depan kita geder2 lagi mak buyong ya..mudahan2 ko jugak berjangkit ya!!

munie said...

congrate...ad geng la pu3...hehe:)

munie said...

congrate...ad geng la pu3...hehe:)

Ainazli said...

hahahhaa..lambat..tq la klong, kngoh..riuh sekampong nanti

watie said...

tahniah :)